Skal du købe oddstips eller skab din egen vide?

0
133

Der findes massere af odds klubber rundt omkring på internettet. Det kan være nemt at falde i fælden når sider reklamere med at de har leveret overskud på 20.000 kr. på en måned. Der findes gode bettere rundt i verden også findes der dem der gerne vil være gode bettere, men ikke tænker langsigtet med deres tilgang til det. Du kan vælge at bruge en betvalue beregner til at vurdere om du selv synes spillet er det samme værd som eksperten du følger vurdere det pågældende spil til at være. 

Hvad skal du tænke over inden du køber tips?

Flere jeg kender er røget i fælden med odds 180 på 2-3 kampe, hvor der bliver spillet på det ene hold vinder første halvleg og det andet vinder den anden hold derefter vinder kampen. Det er noget nye i branchen nemt kan blive lokket over, det blev brugt rigtig meget tidligere. Det er det de kalder matchfixing, altså hvor kampen er forudsagt hvad der skal ske. Disse kampe finder du ikke i Europa da turneringer er så store og spillerne gerne vil vinde alle kampe. De kampe der bliver spillet i Asien kan det være muligt det sker, men chancen for ham som sælger dig det, har informationerne er meget meget lille. Så lad hver med at hoppe på tricket.

Du skal tænke over hvem du køber tips af, følg dem i længere tid inden du køber noget, se om du kan finde information om dem på Facebook eller Google inden du køber noget. Hvis man tjener seriøse penge på betting selv, så er chancen for man gider at bruge sin tid på at levere spiltips lille, da de hurtigt kan lave de penge selv. Derudover så snart de sætter deres navn på noget, så risikere de at blive gjort til grin, hvis de taber penge, hvis folk følger dem en kort periode som folk normalt gør så vil de tabe penge over en periode og er ens bankroll ikke stor nok til at tolerer disse tab, så skal man ligge sin strategi om inden man går i gang.

Fejl som folk begår når de følger eksperter

De regner med at dagen de starter, der vinder de penge. De tænker som regel ikke over at eksperter taber penge, så derfor er deres indsats på deres spil for høj i forhold til deres bankroll. Sker det at en ekspert har underskud i en uge, så stopper de fleste med at følge den pågældende ekspert. Ugen efter har eksperten hentet det tabte hjem, plus et overskud. Det er her det gør ondt på de fleste, fordi man føler sig uheldig.

Derfor skal du have styr på din bankroll og dit betting regnskab når du begynder at følge folk der sælger tips. Også for alle dine egne spil, så du kan se hvad du tjener penge på. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here